ანალიტიკური შემადგენლობა:
ცილა - % 22.0
ცხიმი - % 9.0
ბოჭკოვანა - % 2.2
ნაცარი - % 5.8
კალციუმი - % 0,85
ფოსფორი - % 0,65
მეტაბოლური ენერგია - მჯ/კგ 14,91
კკალ/კგ - 3564
საკვები დანამატები:
ვიტამინი A I.E./კგ 16000
ვიტამინი D3 I.E./კგ 1200
ვიტამინი E მგ/კგ 130
ვიტამინი C მგ/კგ 200
ვიტამინი B1 მგ/კგ 10
ვიტამინი B2 მგ/კგ 15
ვიტამინი B6 მგ/კგ 15
ვიტამინი B12 მკგ/კგ 70
პანტოტენის მჟავა მგ/კგ 40
ნიაცინი მგ/კგ 60
ფოლიუმის მჟავა მგ/კგ 4
ბიოტინი მკგ/კგ 600
ტაურინი მგ/კგ 1000
L-კარნიტინი მგ/კგ 300
რკინა (რკინის სულფატი, მონოჰიდრატი) მგ/კგ 180
თუთია (გლიცინის თუთიის ქელატი, ჰიდრატი) მგ/კგ 160
მანგანუმი (მანგანუმი-(II)-ოქსიდი) მგ/კგ 16
სპილენძი
(გლიცინის კუპრიკული ქელატი, ჰიდრატი) მგ/კგ 20
იოდი (კალციუმის იოდატი, უწყლო) მგ/კგ 2.00
სელენი (ნატრიუმის სელენიტი) მგ/კგ 0,25
ანტიოქსიდანტები:
ბუნებრივი წარმოშობის ტოკოფეროლის ექსტრაქტები